Ugovor o Pripajanju 19.07.2019.

 

Poštovani čitaoci,

 

Našom integracijom nastaće istinski lider u poljoprivredi koji će imati široki portfolio i koji će kupcima koji se bave proizvodnjom svih kultura u svim geografskim oblastima, obezbediti ponudu vrhunskih proizvoda i rešenja koja su njima prilagođena. Kupcima ćemo pružiti širok dijapazon rešenja osmišljenih da zadovolje njihove sadašnje i buduće potrebe, uključujući semenski materijal, genetička svojstva semena, biološka i hemijska rešenja, kao i digitalne alate i informacije.

 

Objedinjujemo naše profesionalne timove i vrhunski portfolio kako bismo poljoprivrednicima mogli da ponudimo veću mogućnost izbora.

 

Dok radimo na integraciji naše dve firme, očekujte isti nivo usluge i posvećenosti koju ste od nas uvek dobijali. Naš cilj je da izbegnemo bilo  kakve prekide u poslovanju i u tom smislu Vas podstičemo da ostanete u kontaktu sa Vašom sadašnjom Bayer i Monsanto mrežom.

Kako se ubuduće konkretne odluke budu donosile, mi ćemo proaktivno stupati u kontakt sa Vama da bismo Vas, što je pre moguće, obavestili o svim potencijalnim promenama koji se odnose na Vas.

 

Klikom na link možete pogledati Ugovor o Pripajanju.

Ostale novosti i događaji
DEKALB katalog 2022 11.02.2022.