Novosti

Veliki broj proizvođača se javlja sa istim pitanjem. Šta raditi sa kukuruznim plamencom?


Novosti

Uveliko je počela žetva uljane repice i mi Vam prenosimo informacije direktno sa terena, pratite naš sajt i budite u toku sa aktelnim prinosima iz dana u dan.


Novosti

Uljana repica postaje sve popularnija ratarska kultura na našim prostorima. To je jednim delom zbog svoje visoke profitabilnosti, a drugim delom zbog pozitivnog uticaja koji ima na zemljište.


Novosti

Temperature zemljišta u setvenom sloju su u svim proizvodnim područjima dostigle optimalne vrednosti, ali na šta je još bitno obratiti pažnju prilikom setve kukuruza.


Novosti

Uslikaj selfie sa svojom vrećom DEKALB kukuruza i pošalji


Novosti

DEKALB hibridi kukuruza imaju vrhunski kvalitet semena i odlikuje ih odlična klijavost i snažan početni porast.


Novosti

Na pojedinim mestima su se pojavile jedinke repičine pipe (Ceutorhynchus sp.). Savetujemo Vam da obilazite parcele i po potrebi primenite adekvatnu zaštitu sa sistemičnim insekticidima.


Novosti
Dani u apotekama 07.03.2017.

Pozivamo Vas da u narednom periodu posetite vaše lokalne poljoprivredne apoteke i potražite specijalne ponude DKC semena direktno od naših prodajnih predstavnika. Pratite našu stranicu jer ćemo redovno objavljivati datume i lokacije na kojima će se vršiti promocija.


Novosti

U toku su DEKALB zimska predavanja, naši agronomi su svakodnevno na terenu i upoznavaju poljoprivrednike sa novitetima koje je DEKALB spremio za ovu sezonu.


Novosti

Održano je drugo po redu takmičenje u proizvodnji kukuruza.