DEKALB katalog uljane repice 2016 08.06.2016.

Poštovani poljoprivredni proizvođači,

U katalogu DEKALB uljane repice možete pronaći korisne savete koji se tiču proizvodnje ove ratarske kulture. Takođe možete pogledati i koje smo vam hibride pripremili za predstojeću sezonu. Uljana repica postaje sve popularnija ratarska kultura na našim prostorima. To je jednim delom zbog svoje visoke profitabilnosti a drugim delom zbog pozitivnog uticaja koji ima na zemljište. Sve u svemu poljoprivrednici su veoma zadovoljni uspehom koji su postigli ove godine i prognoziraju povoljnu narednu godinu.

DEKALB vam predstavlja hibride uljane repice koji se odlikuju visokim i stabilnim prinosima, visokom tolerantnošću na osipanje zrna sa izrazitom tolerantnošću na bolesti i poleganje. Uz naše već dobro poznate hibride Excalibur, DK Expower i DK Exstorm predstavljamo Vam i hibrid koji se prošle godine po prvi put pojavio na našim njivama - DK Imminent CL. Ovaj hibrid je stvoren za CLEARFIELD tehnologiju koja nam daje rešenje u borbi protiv korova i fleksibilnost u primeni herbicida.

Vremenske prilike postaju sve više nepredvidive i nažalost ne možemo uticati na njih. Ono što možemo da uradimo jeste da donesemo ispravnu odluku na početku i odaberemo najbolje seme. Naš cilj je da pružimo podršku poljoprivrednicima u njihovoj misiji da ostvare visok i stabilan prinos uz optimizaciju inputa i očuvanje životne sredine.

Vaš uspeh je i naš uspeh.
DEKALB tim

Ostale novosti i događaji
DEKALB katalog 2022 11.02.2022.