Sejali smo oglede! 25.04.2016.

Setva kukuruza se polako privodi kraju, naši agronomi su zahvaljujući poljoprivrednim proizvođačima ove godine posejali preko 120 ogleda.

 

  • ​DEFACT ogledi - ovakav tip ogleda sa konkurencijom je ove godine postavljen na 60 lokacija širom Vojvodine, Mačve i Braničeva. On predstavlja komercijalni ogled DEKALB hibrida sa najboljim konkurentskim hibridima u ponudi na našem tržištu. Cilj ovih ogleda jeste mogućnost da se porede karakteristike različitih hibrida u podjednakim uslovima i predstavlja najbolji način za demonstraciju kvaliteta hibrida, visine prinosa i procenta vlage.  
  • DEMO ogled je ove godine postavljen na 40 lokacija širom Vojvodine, Mačve i Braničeva. Predstavlja komercijalni ogled sa novim DEKALB hibridima. Cilj ovih ogleda jeste upoznavanje poljoprivrednih proizvođača sa karakteristikama i prednostima koje pruža najnovija genetika iz DEKALB-a. 


 

  • Departman za tehnološki razvoj je posejao ukupno 23 ogleda sa najnovim DEKALB hibridima koji tek treba da se pojave na našem tržištu u budućnosti.Kolega iz Departmana za tehnološki razvoj Miloš Blagojević

 

  • ​Pored svih naših ogleda učestvovali smo i u 11 nezavisnih ogleda poljoprivrednih stručnih službi širom Srbije i u čuvenim "STRIP" ogledima Ministarstva poljoprivrede. Nastavljamo da pratimo proces razvoja kukuruza i septembra se javljamo sa prvim rezultatima. 

Ostale novosti i događaji
DEKALB katalog 2022 11.02.2022.